Webinar van social media naar omzet

Hoe kunnen social media je helpen aan meer omzet?

Nu inschrijven

Webinar “Hoe zet ik social media om in omzet?” vanuit je eigen luie stoel! #gratis
Bij de woorden ‘social media’ huiveren heel wat bedrijven nog. Het gaat nergens over, het kost je zeeën van tijd om het bij te houden, Twitter is voor kinderen; niet voor volwassenen, het levert alleen maar klagende klanten op.

Maar zo hoeft het niet te zijn voor u! Integendeel, social media heeft veel voordelen: uw website is beter vindbaar, het contact met uw bestaande klanten verbetert, u krijgt er nieuwe klanten bij, u vindt er gemotiveerd personeel. De centrale vraag is: hoe zet ik social media om in omzet?

Van social media naar omzet

Een aantal veel voorkomende vragen:

* Hoe krijg ik veel relevante volgers / like’s / contacten?
* Wat heb ik te vertellen?
* Welke social media zijn voor mij interessant?
* Hoe vaak moet ik iets versturen?
* Kost dat niet gruwelijk veel tijd?
* Welke tools kunnen me helpen?
* Hoeveel tijd moet ik spenderen?

Wat gaan we doen in de webinar van social media naar omzet?

In deze webinar laten wij de belangrijkste zaken de revue passeren. Voor al jouw vragen hebben we extra tijd gereserveerd dus leg je eigen vragenlijstje klaar!

Webinar “Hoe zet ik Social Media om in omzet?” vanuit je eigen luie stoel.

De details

Wanneer:    Wordt regelmatig gepland

Tijd:            20:00 – 21:00 uur.

Kosten :      Gratis

Extra:         Na afloop ontvangt u een beknopte samenvatting van de webinar met diverse handige tips en trucs die u meteen kunt toepassen.

 

VOL = VOL dus wees er snel bij!