Acquisitie uitbesteden

Meer klanten wil iedereen wel, toch?

Maar waar vindt u die en hoe komt u bij ze aan tafel? We horen het zo vaak: “Als ik maar aan tafel zit, dan verkoop ik wel”. Acquisitie, men vindt het leuk of men heeft er een hekel aan. Voor die mensen die er een hekel aan hebben, bieden wij een oplossing. Acquisitie uitbesteden kan bij ons, wij doen het graag én goed. Wij zetten u aan tafel bij iemand die u als klant wilt. De klant mag u zelf uitkiezen.

Doelgroep

We gaan in een interview samen met u een doelgroep bepalen. U mag dus zelf aangeven wat voor bedrijven u graag als klant zou willen. We adviseren u, daar waar nodig.
Het begin is gemaakt, wij kunnen aan de slag.

LinkedIn

We gaan via Linkedin een lijst samenstellen met mensen die in uw doelgroep thuishoren. Deze mensen zetten we in een lijst waarbij u aan mag geven welke mensen u als klant zou willen.
De mensen die u niet als klant wilt, daar doen we niets mee.

acquisitie uitbesteden

Potentiële klanten benaderen

De mensen die u als klant wilt, gaan wij benaderen. Bij een positieve respons, laten wij u weten dat u een afspraak kunt maken om aan de tafel te zitten. “Als ik maar aan tafel zit…..”

Afspraken

De afspraken mag u zelf inplannen maar dat doen wij desgewenst graag voor u.

Hoe fijn is dat? Afspraken met mensen uit uw doelgroep die zelf ook een afspraak willen. Het leuke is dat u er zelf niets voor hoeft te doen.
Acquisitie uitbesteden, dé nieuwe manier van verkopen.

Proefpakket

We hebben een proefpakket voor u samengesteld, inclusief 10 afspraken.

Kosten : informeer nú naar de voorwaarden en kosten 0411-623900
P.S. We acquireren met social media dus géén telemarketing! Reken maar dat uw potentiële klanten daar blij mee zijn.